https://martingaushondenschoolkatwijk.nl/wp-admin/admin.php?page=pronamic_ideal

Inmiddels is Mariëlla van Eijk al een paar maanden eigenaar van Hondenschool Martin Gaus Katwijk. In dit artikel blikt ze terug op de eerste drukke, maar zeer leuke tijd.

Nieuwe spullen en cursussen

“We hebben veel nieuwe spullen aangeschaft om in te zetten tijdens de lessen en cursussen. Zo hebben we voor behendigheid een kattenloop en tunnels aangeschaft en voor de cursus Balans en Coördinatie veel materialen zoals balans kussens, tonnen en een heel plankenparcours. Ook hebben we een aantal nieuwe cursussen in ons aanbod. Bijvoorbeeld GLBZ (gewoon lekker bezig zijn), balans en coördinatie, detectie, ontspannen samen wandelen en rally-o. En wat dacht u van een half uurtje snuffelen in de hal?Of een puppy speeluurtje? De komende tijd zullen er nog meer leuke cursussen in ons aanbod bijkomen!”

Bekijk ons volledige cursusaanbod én onze nieuwe cursussen op het cursusoverzicht.

Ook voor kinderen hebben we een leuke kind en hond cursus en workshop. Ze gaan hier lekker aan de slag met hun hond en gaan ook een fleecespeeltje maken. De workshop snuffelmat maken is ook zeker geschikt voor kinderen. En wat dacht je van een leuke speurtocht? Er is genoeg te doen voor iedereen.

Zomerworkshops

Ook hebben we leuke workshops ingepland voor de zomervakantie. “Zo kun je toch leuke dingen blijven doen, zonder teveel lessen te missen door vakanties. Laat het ons ook vooral weten als je een bepaalde workshop wilt volgen, maar er geen gepaste datum staat ingepland. Wij hebben namelijk nog wel ruimte om extra workshops in te plannen.”

Zomeragenda workshops

De volgende workshops staan deze zomer al ingepland:

Snuffelmat maken: zaterdag 5 augustus, 12.45 uur

Kind en hond: zaterdag 12 augustus, 12.45 uur

Hoopers: zaterdag 26 augustus, 12.45 uur

Bekijk alle verschillende workshops en mogelijkheden op de overzichtspagina.

“Op donderdagavond 2 november start de cursus hondenmassage. Mijn collega Natascha Doze zal deze cursus verzorgen.” Schrijf je snel in want vol = vol.

Karlijne, een aanwinst voor het team

Een aantal van jullie heeft al kennis gemaakt met Karlijne. “Ik ben erg blij dat zij bij onze hondenschool is komen werken. Omdat ik ook nog een autorijschool heb, was het dankzij haar voor mij mogelijk om de hondenschool over te nemen. De rijschool ben ik aan het afbouwen en ik hoop eind van het jaar de autorijschool helemaal te kunnen afsluiten. Dan zullen er op andere dagen overdag ook nog meer cursussen gepland gaan worden.”

Karlijne is ondertussen ook druk bezig met haar opleiding voor gedragstherapeut. Dat is voor onze hondenschool ook erg fijn. Zo hebben we steeds meer kennis in huis en kunnen we de klant nog beter van dienst zijn tijdens de lessen.

Meer weten? Lees Karlijne haar eigen blog!

Extra cursussen en bijscholing

Ondertussen volgen we ook nog de nodige cursussen en bijscholingen. Zelf heb ik de instructeursopleiding balans en coördinatie gedaan en zullen Karlijne en ik in september de opleiding voor instructeur hoopers gaan doen. Op dit moment geeft Sylvia de cursus hoopers nog op vrijdagavonden, maar zij gaat hiermee stoppen. Karlijne en ik zullen kijken op welke andere dag wij dit in het rooster kunnen inplannen.”

Heb jij voorkeur voor een bepaalde dag of avond voor deze cursus, behalve de vrijdagavond, laat het ons dan weten door een mail te sturen naar info@martingauskatwijk.nl.

Extra aanwinst Karin

“Karin is ons team ook komen versterken en we zullen een aantal lessen samen gaan draaien om haar in te werken. Zij werkt al een aantal jaren als instructeur op een andere hondenschool en we zijn blij dat ze ook een avond bij ons wil komen werken.”

In een volgende nieuwsbrief stelt zij zich uitgebreid aan je voor! 

Save the date: open dag 1 oktober

Op zondag 1 oktober organiseren wij vanaf 12.00 uur een open dag. Er zullen leuke kraampjes aanwezig zijn, demonstraties én workshops gegeven worden. Prins Petfoods verzorgt een proeverij en je kunt je eigen fleecespeeltje maken.

Meer informatie over deze open dag volgt later!