Blije senior

Blije senior

Na een aantal jaren met de hond gewerkt te hebben aan gehoorzaamheid en daarna misschien nog samen een sport gedaan te hebben, komt het moment dat vaak een pauze in de training ingelast wordt. Wil je dan weer iets gaan doen, dan lopen veel mensen tegen het volgende aan:

  • gehoorzaam is hij al;
  • behendigheid of andere actieve sporten zijn lichamelijk te zwaar geworden;
  • lessen tussen drukke pubers is het laatste waar je hond op zit te wachten…

Wil je toch lekker samen bezig zijn en dan vooral met dingen waar jullie echt blij van worden? Dan is deze cursus voor jullie bedoeld!

Hoe is de cursus opgebouwd?

In een korte cursus van vier lessen gaan we doen wat jouw senior of bejaarde hond echt leuk vindt. Tijdens de eerste les inventariseren we wat de honden in de groep eerder gedaan hebben en wat de eventuele beperkingen zijn. Aan de eigenaar wordt de vraag gesteld wat zijn hond heerlijk vindt om te doen, aan de hand van de antwoorden worden de overige lessen opgebouwd. Voorbeelden van wat we kunnen gaan doen: Oefeningen in balans en coördinatie; ophalen of aanleren van oefeningen die wat weggezakt zijn of waar eerder geen noodzaak voor was (bijvoorbeeld om over een loopplank de auto in en uit te lopen); zoekspelletjes en hersenwerk; rustig wandelen met leeftijdgenoten, de sky is de limit…

Voor wie?

Voor de cursus ‘Blije senior’ is geen verplichte vooropleiding vereist. De minimumleeftijd is 8 jaar (voor grote rassen >25 kg 6 jaar), ook bejaarde honden kunnen nog meedoen, mits ze daar zelf plezier in hebben. De honden moeten in de aanwezigheid van andere honden kunnen functioneren. Tijdens de les hebben de honden geen contact met elkaar, dus lichamelijke beperkingen hoeven geen probleem te zijn.

Wat kost het?

 4 lessen van 50 minuten. € 60,00

Startdatum maandag 27 september 10.00 uur
Les Datum Tijd
les1 27 september 10.00 uur
Les 2 4 oktober 10.00 uur
Les 3 11 oktober 10.00 uur
Les 4 18 oktober 10.00 uur

 

Privéles

Uw vraag is het uitgangspunt

LEES MEER

Huisdierenverzekering? Zeker het overwegen waard!

We krijgen vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Is een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond of kat zinvol? Kun je niet beter gaan sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen die we graag beantwoorden.

Kun je zonder zorgen een onverwachte uitgave van zo’n € 1.500,- betalen? Dan is het misschien niet nodig om een verzekering af te sluiten. Maar dat is niet voor iedereen altijd mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet je als eigenaar van je lieve hond of kat, dat je goed voorbereid bent op onverwachte medische kosten. Een prettige zekerheid. Voor jou en voor jouw huisdier.

Extra voordeel!

Je krijgt als onze klant eenmalig € 10,- retour. Daarvoor sluit je een huisdierenverzekering af bij OHRA. Ga daarna naar www.ohra.nl/huisdieren-actie. Vul hier je gegevens in en vermeld onze naam in het formulier. OHRA maakt daarna eenmalig € 10,- aan je over.