Kind & Hond

Kind & Hond

 

Deze cursus is speciaal voor kinderen van ca 8 – 12 jaar en bestaat uit 3 lessen van zo’n 50 minuten. Tijdens deze cursus leren we de kinderen hoe ze om moeten gaan met een (hun) hond en hoe ze de hond dingen kunnen aanleren. Ook kinderen die zelf geen hond hebben of waarvan de hond niet sociaalvaardig genoeg is om in een groepsles mee te doen, maar die wel graag meer willen leren over honden, kunnen meedoen. We werken dan met de honden van de kinderen die hun eigen hond wel mee kunnen nemen.

Hoe is de cursus opgebouwd?

In de lessen wisselen we theorie en praktijk met elkaar af. De kinderen leren veel over honden: omgang met de hond, wat kun je wel en wat moet je niet doen? Wat vertelt de hond je met zijn lichaam? Hoe kun je samenwerken met je hond en hem leuke oefeningen of trucjes aanleren? 

Voor wie?

Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar, met of zonder eigen hond. De hond die mee komt moet redelijk goed gehoorzaam zijn en redelijk tot goed in staat zijn zich te focussen te midden van andere honden en kinderen. Het kind moet de hond kunnen vasthouden. De hond moet sociaalvaardig zijn naar mens en hond. De ouders en/of verzorgers van het kind zijn bij de lessen aanwezig.

Wat kost het?

Drie lessen van 50 minuten € 45,-
De cursus gaat door bij minimaal 3 en maximaal 6 kinderen per groep.

Nog geen nieuwe startdatum bekend
Les  Dag Datum Tijd
Les 1
Les 2
Les 3

 

Privéles

Uw vraag is het uitgangspunt

LEES MEER

Huisdierenverzekering? Zeker het overwegen waard!

We krijgen vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Is een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond of kat zinvol? Kun je niet beter gaan sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen die we graag beantwoorden.

Kun je zonder zorgen een onverwachte uitgave van zo’n € 1.500,- betalen? Dan is het misschien niet nodig om een verzekering af te sluiten. Maar dat is niet voor iedereen altijd mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet je als eigenaar van je lieve hond of kat, dat je goed voorbereid bent op onverwachte medische kosten. Een prettige zekerheid. Voor jou en voor jouw huisdier.

Extra voordeel!

Je krijgt als onze klant eenmalig € 10,- retour. Daarvoor sluit je een huisdierenverzekering af bij OHRA. Ga daarna naar www.ohra.nl/huisdieren-actie. Vul hier je gegevens in en vermeld onze naam in het formulier. OHRA maakt daarna eenmalig € 10,- aan je over.