https://martingaushondenschoolkatwijk.nl/wp-admin/admin.php?page=pronamic_ideal

Kind & Hond

Deze cursus is speciaal voor kinderen van ca 8 – 12 jaar en bestaat uit 3 lessen van zo’n 50 minuten. Tijdens deze cursus leren we de kinderen hoe ze om moeten gaan met een (hun) hond en hoe ze de hond dingen kunnen aanleren. Ook kinderen die zelf geen hond hebben of waarvan de hond niet sociaalvaardig genoeg is om in een groepsles mee te doen, maar die wel graag meer willen leren over honden, kunnen meedoen. We werken dan met de honden van de kinderen die hun eigen hond wel mee kunnen nemen.

Hoe is de cursus opgebouwd?

In de lessen wisselen we theorie en praktijk met elkaar af. De kinderen leren veel over honden: omgang met de hond, wat kun je wel en wat moet je niet doen? Wat vertelt de hond je met zijn lichaam? Hoe kun je samenwerken met je hond en hem leuke oefeningen of trucjes aanleren?

Voor wie?

Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar, met of zonder eigen hond. De hond die mee komt moet redelijk goed gehoorzaam zijn en redelijk tot goed in staat zijn zich te focussen te midden van andere honden en kinderen. Het kind moet de hond kunnen vasthouden. De hond moet sociaalvaardig zijn naar mens en hond. De ouders en/of verzorgers van het kind zijn bij de lessen aanwezig.

Wat kost het?

Drie lessen van 50 minuten € 45,-
De cursus gaat door bij minimaal 3 en maximaal 6 kinderen per groep.

Nog geen nieuwe startdatum bekend
Les Dag Datum Tijd
Les 1
Les 2
Les 3