Lezing vuurwerkangst

Lezing Vuurwerkangst

 

Oud en nieuw komt al weer snel dichterbij en veel eigenaren van pups vragen zich af wat ze kunnen doen om goed door deze vaak spannende periode voor hun hond heen te komen.
Tijdens deze lezing krijgt u tips over hoe u uw hond voor kunt bereiden op deze dagen. We gaan dieper in op de achterliggende emoties van de hond en hoe hier mee om te gaan.
Daarnaast zal er informatie worden gegeven over het gebruik van massage en overige hulpmiddelen.
De lezing is geschikt voor eigenaren van pups die voor het eerst oud en nieuw beleven, maar ook zeker zinvol voor eigenaren van honden die al angstig zijn rondom oudjaarsavond.
De lezing zal worden verzorgd door Natascha Doze, kynologisch instructeur,
kynologisch masseur (licentie II) en kynologisch sportmasseur.
De lezing is online, na inschrijving ontvangt u de code om die avond mee in te loggen.

Kosten

€ 10,- voor een lezing van ca. 2 uur,

Datum Lezing vuurwerkangst: donderdagavond 12 november 19.30 uur

Privéles

Uw vraag is het uitgangspunt

LEES MEER

Huisdierenverzekering? Zeker het overwegen waard!

We krijgen vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Is een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond of kat zinvol? Kun je niet beter gaan sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen die we graag beantwoorden.

Kun je zonder zorgen een onverwachte uitgave van zo’n € 1.500,- betalen? Dan is het misschien niet nodig om een verzekering af te sluiten. Maar dat is niet voor iedereen altijd mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet je als eigenaar van je lieve hond of kat, dat je goed voorbereid bent op onverwachte medische kosten. Een prettige zekerheid. Voor jou en voor jouw huisdier.

Extra voordeel!

Je krijgt als onze klant eenmalig € 10,- retour. Daarvoor sluit je een huisdierenverzekering af bij OHRA. Ga daarna naar www.ohra.nl/huisdieren-actie. Vul hier je gegevens in en vermeld onze naam in het formulier. OHRA maakt daarna eenmalig € 10,- aan je over.