https://martingaushondenschoolkatwijk.nl/wp-admin/admin.php?page=pronamic_ideal

Lezing vuurwerkangst

Of het nu bijna oud en nieuw is, of dat het nog ver weg lijkt. Als je hond angstig is, is het goed om jouw viervoeter voor te bereiden op vuurwerk. Maar hoe pak je dit aan?

Over de lezing vuurwerkangst

Tijdens de lezing krijg je tips over hoe je je hond voorbereidt op de feestdagen. We gaan dieper in op de achterliggende emoties van de hond en hoe je hier mee omgaat. Daarnaast krijg je informatie over het gebruik van massage en andere hulpmiddelen.

De hondenschool organiseert deze lezing in samenwerking met Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer. Natascha Doze, kynologisch instructeur, masseur (licentie II) en sportmasseur en Edwin Kuit, kynologisch instructeur en eigenaar van de Martin Gaus Hondenscholen Zoetermeer en Alphen a/d Rijn verzorgen de lezing.

Voor wie?

De lezing is voor eigenaren van alle honden. Eigenaren van pups die voor het eerst oud en nieuw beleven, maar ook voor eigenaren met honden van oudere leeftijd die angstig zijn rondom oudjaarsavond.

De lezing is zonder hond en online. Na inschrijving ontvang je een code om op de avond van de lezing mee in te loggen.

Kosten

De kosten voor deze lezing van ongeveer 2 uur bedragen € 17,50.

Nog geen nieuwe datum bekend

Schrijf jezelf in voor een lezing vuurwerkangst via onderstaand formulier.

  1. Kies jouw lezing
  2. Kies de gewenste instroomdatum
  3. Betaal eenvoudig via iDeal

Zodra je betaling succesvol is verwerkt, plaatsen wij je op de deelnemerslijst. Je ontvangt van ons altijd een bevestiging van inschrijving per e-mail.