Cursussen

Corona update 13 januari 2021:

Door de verlenging van de landelijke lockdown blijft de hondenschool gesloten voor groepslessen t/m 9 februari 2021. Voor de puppycursus kunt u zich inschrijven vanaf die week. Als u zich inschrijft dan kunt u vast meedoen met de online puppy theorieles die komende zaterdag 16 januari om 19.00 uur gegeven wordt. U kunt dan ook rekenen op persoonlijke ondersteuning per telefoon, mail en whatsapp mocht u in de komende weken tegen dingen aanlopen.

Ook de basiscursus en vervolgcursussen zullen weer ingepland worden na 9 februari, zodra er duidelijkheid komt over versoepeling van de maatregelen zullen de data op de website komen te staan en kunt u zich hiervoor weer inschrijven.

Ons cursusaanbod

Bekijk hier welke cursussen wij aanbieden. Op de pagina van de betreffende cursus vindt u de beschrijving en startdata van de cursus. U kunt direct inschrijven. Twijfelt u over welke cursus geschikt is voor u en uw hond? Neem dan contact op.

Puppycursus

LEES MEER

Basiscursus

LEES MEER

Vervolg I

LEES MEER

Vervolg II

LEES MEER

Vervolg III

LEES MEER

Sport & Spel

LEES MEER

Behendigheid

LEES MEER

Hierkomen

LEES MEER

Hoopers

LEES MEER

Kind & hond

LEES MEER

Neuswerk

LEES MEER

Privéles

LEES MEER

Gedragstherapie

LEES MEER

Huisdierenverzekering? Zeker het overwegen waard!

We krijgen vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Is een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond of kat zinvol? Kun je niet beter gaan sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen die we graag beantwoorden.

Kun je zonder zorgen een onverwachte uitgave van zo’n € 1.500,- betalen? Dan is het misschien niet nodig om een verzekering af te sluiten. Maar dat is niet voor iedereen altijd mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet je als eigenaar van je lieve hond of kat, dat je goed voorbereid bent op onverwachte medische kosten. Een prettige zekerheid. Voor jou en voor jouw huisdier.

Extra voordeel!

Je krijgt als onze klant eenmalig € 10,- retour. Daarvoor sluit je een huisdierenverzekering af bij OHRA. Ga daarna naar www.ohra.nl/huisdieren-actie. Vul hier je gegevens in en vermeld onze naam in het formulier. OHRA maakt daarna eenmalig € 10,- aan je over.