https://martingaushondenschoolkatwijk.nl/wp-admin/admin.php?page=pronamic_ideal

Hondenmassage

Het nut van hondenmassage is al vele malen bewezen: Een hond die fysiek en mentaal in balans is voelt zich fitter, energieker en is gelukkiger! Een ontspanningsmassage kan bijvoorbeeld helpen om je hond meer te laten ontspannen bij angst, hyperactiviteit, stramheid in de spieren bij ouderdom of gewoon omdat hij het lekker vindt.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Honden moeten vaak wennen aan aanrakingen van massage. Door jullie stapsgewijs mee te nemen in de verschillende technieken, oefeningen en theorie, werken we in vier weken naar een volledige ontspanningsmassage toe. Niet alleen jij, maar ook je hond kan in een rustig tempo wennen aan de aanrakingen en massage technieken. Wekelijks bespreken we hoe het is gegaan en waar je nog wat extra begeleiding nodig hebt. Iedereen werkt op zijn eigen niveau, iedere hond (en mens) is immers uniek. Ongeacht jouw reden om mee te doen zal het jullie band hoe dan ook versterken. Jullie gaan nauw samenwerken en je gaat leren de grenzen van je hond (nog beter) te herkennen en hierop te acteren met als resultaat een (nog) betere vertrouwensband tussen jullie.

Voor wie?

Voor alle honden (mits sociaal naar andere honden), ongeacht leeftijd. Twijfel je of je hond sociaal genoeg is om aan deze cursus deel te nemen? Neem dan even contact met ons op, we denken graag mee.

Wat kost het?

4 lessen voor € 90,00

Natascha Doze van Dog Quality zal deze cursus geven.

Dinsdag 6 februari 19.00 of 20.10 uur

 

Les Datum Tijd
Les1 6 februari  19.00 of 20.10 uur
Les 2 13 februari  19.00 of 20.10 uur
Les 3 20 februari  19.00 of 20.10uur
Les 4 27 februari 19.00 of 20.10 uur