Hondenmassage

Hondenmassage

Het nut van hondenmassage is al vele malen bewezen: Een hond die fysiek en mentaal in balans is voelt zich fitter, energieker en is gelukkiger! Een ontspanningsmassage kan bijvoorbeeld helpen om je hond meer te laten ontspannen bij angst, hyperactiviteit, stramheid in de spieren bij ouderdom of gewoon omdat hij het lekker vindt.  

De training wordt gegeven door Natascha Doze (kynologisch instructeur, kynologisch (sport)masseur).

Hoe is de cursus opgebouwd?

Honden moeten vaak wennen aan aanrakingen van massage. Door jullie stapsgewijs mee te nemen in de verschillende technieken, oefeningen en theorie, werken we in vier weken naar een volledige ontspanningsmassage toe. Niet alleen jij, maar ook je hond kan in een rustig tempo wennen aan de aanrakingen en massage technieken. Wekelijks bespreken we hoe het is gegaan en waar je nog wat extra begeleiding nodig hebt. Iedereen werkt op zijn eigen niveau, iedere hond (en mens) is immers uniek. Ongeacht jouw reden om mee te doen zal het jullie band hoe dan ook versterken. Jullie gaan nauw samenwerken en je gaat leren de grenzen van je hond (nog beter) te herkennen en hierop te acteren met als resultaat een (nog) betere vertrouwensband tussen jullie.

Voor wie?

Voor alle honden (mits sociaal naar andere honden), ongeacht leeftijd. Twijfel je of je hond sociaal genoeg is om aan deze cursus deel te nemen? Neem dan even contact met ons op, we denken graag mee.

Wat kost het?

 4 lessen voor € 75,00

Startdatum vrijdag 25 september 2020 11.15 uur LET OP! 1x op zaterdag
Les Datum Tijd
Les1 vrijdag
25 september
11.15 uur
Les 2 vrijdag
2 oktober
11.15 uur
Les 3 zaterdag
10 oktober
11.15 uur
Les 4 vrijdag
16 oktober
11.15 uur

 

Privéles

Uw vraag is het uitgangspunt

LEES MEER

Huisdierenverzekering? Zeker het overwegen waard!

We krijgen vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Is een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond of kat zinvol? Kun je niet beter gaan sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen die we graag beantwoorden.

Kun je zonder zorgen een onverwachte uitgave van zo’n € 1.500,- betalen? Dan is het misschien niet nodig om een verzekering af te sluiten. Maar dat is niet voor iedereen altijd mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet je als eigenaar van je lieve hond of kat, dat je goed voorbereid bent op onverwachte medische kosten. Een prettige zekerheid. Voor jou en voor jouw huisdier.

Extra voordeel!

Je krijgt als onze klant eenmalig € 10,- retour. Daarvoor sluit je een huisdierenverzekering af bij OHRA. Ga daarna naar www.ohra.nl/huisdieren-actie. Vul hier je gegevens in en vermeld onze naam in het formulier. OHRA maakt daarna eenmalig € 10,- aan je over.