https://martingaushondenschoolkatwijk.nl/wp-admin/admin.php?page=pronamic_ideal

Neuswerk

​Honden vinden het heerlijk om met hun neus te werken. Tijdens de cursus neuswerk mag hij laten zien hoe goed hij dat kan! Martin Gaus Hondenschool Katwijk leert de hond zoeken naar voer en naar zijn speeltjes. Ook gaat de hond op zoek naar nieuwe geuren, waar hij normaliter niks mee zou doen.

Wil je tijdens een wandeling meer met je hond samen bezig zijn? Leer hem dan dat er altijd wat spannends te beleven valt, door hem allerlei voorwerpen te laten zoeken. Tijdens de cursus wordt uitgelegd hoe je dat aanpakt. We gaan aan de slag met zoeken, sorteren en het lopen van een kort spoor. Allemaal op een recreatief, laagdrempelig niveau. Zodat jij heerlijk met je hond samen bezig bent.

Hoe is de cursus opgebouwd?

In vier lessen gaan we aan de slag met diverse manieren om de hond uit te dagen zijn neus te gebruiken. De oefeningen bouwen langzaam op en breiden steeds verder uit.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedere hond vanaf circa twaalf weken oud. Een maximum leeftijd is er niet, een hond is namelijk nooit te oud om te leren! De hond hoeft geen andere cursussen gevolgd te hebben.

De cursus is geschikt voor honden van alle leeftijden. Ook pups en oudere honden vinden het heerlijk om met hun neus te werken en zich daarna moe en voldaan in hun mand op te rollen.

Kosten

De cursus neuswerk bestaat uit vier lessen van 50 minuten voor € 68,- totaal.

donderdag 13 juni om 20.30 uur (slaat 20 juni over)
Les Datum
les 1 13 juni
Les 2 27 juni
Les 3 4 juli
Les 4 11 juli buitenles bij goed weer