Neuswerk

Cursus Neuswerk

 

Bijna alle honden vinden het heerlijk om met hun neus te werken! In de cursus neuswerk gaan we kijken hoe goed hij dat kan. We leren de hond om te zoeken naar voertjes en naar zijn speeltjes. Ook gaan we de hond leren om te zoeken naar nieuwe geuren, waar hij anders niks mee zou doen. Wilt u dat uw hond tijdens een wandeling in het bos beter op u let? Leer hem dan dat er met u altijd wat spannends te beleven valt, door hem allerlei voorwerpen te laten zoeken. Hoe u dat aanpakt gaan we in deze cursus uitleggen. We gaan aan het werk met zoeken, sorteren, geurdetectie en het leren volgen van een kort spoortje. Alles op een recreatief, laagdrempelige niveau, met als doel om heerlijk samen bezig te zijn.

De cursus is geschikt voor honden van alle leeftijden. Ook pups en oudere honden vinden het heerlijk om met hun neus te werken en zich daarna moe en voldaan in hun mand op te rollen.

 Hoe is de cursus opgebouwd?

In 6 lessen variëren we met diverse manieren om de hond uit te dagen zijn neus te gebruiken. De oefeningen worden langzaam opgebouwd en zullen steeds verder worden uitgebreid.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedere hond vanaf circa twaalf weken oud. Een maximum leeftijd is er niet, een hond is nooit te oud om te leren!

Wat kost het?

6 lessen van 50 minuten voor € 97,50

 

Startdatum donderdag 13 juni 13.30 uur
Les Datum
les1 13 juni
Les 2 20 juni
Les 3 27 juni
Les 4 4 juli
Les 5 11 juli
Les 6 18 juli
Startdatum woensdag 21 augustus 20.15 uur
Les Datum
les1 21 augustus
Les 2 28 augusus
Les 3 4 september
Les 4 25 september
Les 5 2 oktober
Les 6 9 oktober
Startdatum zaterdag 9 november 12.00 uur
Les Datum
les1 9 november
Les 2 16 november
Les 3 23 november
Les 4 30 november
Les 5 7 december
Les 6 14 december

Privéles

Uw vraag is het uitgangspunt

LEES MEER