https://martingaushondenschoolkatwijk.nl/wp-admin/admin.php?page=pronamic_ideal

Behendigheid Beginners

Wil je na vervolg I verder trainen en op een actieve manier bezig zijn met je hond? Dan is de cursus behendigheid voor beginners een echte aanrader! In acht lessen leert jouw hond diverse onderdelen van de behendigheidssport en een klein parcours lopen.

Instructeur Sylvia leert jouw hond door verschillende tunnels te lopen, de wip te nemen, slalommen en over verschillende hindernissen manoeuvreren.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Gedurende een periode van acht weken heb je één keer per week les. We starten met eenvoudige oefeningen, in het begin aan de lijn. Daarna gaat jouw hond los over, door en langs de toestellen. Naast het herhalen en verbeteren van de reeds aangeleerde toestellen, gaan we natuurlijk ook iedere week met iets nieuws aan de slag.

Voor wie?

De cursus is geschikt voor honden vanaf ongeveer zes maanden (we doen dan geen belastende hindernissen) met een goede fysieke gezondheid die een basiscursus hebben afgerond. Bij voorkeur heeft je hond ook een vervolgcursus gedaan. 

Let op dat je als begeleider ook een goede fysieke gezondheid moet hebben. Kinderen tot twaalf jaar kunnen eventueel deelnemen na overleg.

Kosten

Voor acht praktijklessen van ongeveer 50 minuten betaal je € 120,-.

maandag 9 januari 19.00 uur

 

Les Datum
Les 1 9 januari
Les 2 16 januari
Les 3 23 januari
Les 4 30 januari
Les 5 6 februari
Les 6 13 februari
Les 7 20 februari
Les 8 27 februari