https://martingaushondenschoolkatwijk.nl/wp-admin/admin.php?page=pronamic_ideal

Hierkomen

Een hond die komt wanneer je hem roept. Een mooi streven van veel eigenaren. Maar in de praktijk blijkt dit vaak een lastig onderdeel van de gehoorzaamheid te zijn. Vaak gehoorde klachten zijn dat de hond alleen komt als er niets leukers te doen is, of pas komt wanneer hij uitgespeeld of –gesnuffeld is. Bij Martin Gaus Hondenschool Katwijk ga je de uitdaging aan!

Hoe is de cursus opgebouwd?

Tijdens de cursus hierkomen leer je jouw hond een nieuw signaal aan. Je krijgt begeleiding van de hondenschool in hoe je het signaal kracht geeft. Hiermee verleggen we de focus van de hond. Minder focus op de omgeving, en meer focus op de geleider.

Waar we verder naar kijken:

  • Lichaamstaal
  • Timing
  • Welke beloning

Hiermee intensiveert de reactie tussen jou en je hond, met als gevolg een gemakkelijkere ‘hierkomer’. We oefenen op verschillende locaties in (de buurt van) Katwijk. Dit kan zijn in een bos, een losloopgebied of op het strand. We gaan dus echt in de praktijk aan de slag!

Voor wie?

De cursus hierkomen is geschikt voor alle honden die de basiscursus (of een gelijkwaardig niveau) hebben afgerond. Reageert jouw hond niet sociaal naar anderen? Martin Gaus Hondenschool Katwijk helpt hier dan graag bij, vóórdat je aan de cursus hierkomen begint.

Kosten

In vier lessen van 50 minuten leren we jouw hond een nieuw hierkomen-signaal aan. De kosten van deze cursus bedragen € 65,-.

Startdatum zaterdag 25 maart om 11.30 uur (slaat pasen over)
Les Datum Tijd
Les 1 25 maart 11.30 uur
Les 2 1 april 11.30 uur
Les 3 15 april 11.30 uur
Les 4 22 april 11.30 uur

 

Startdatum zaterdag 29 april om 11.30 uur
Les Datum Tijd
Les 1 29 april 11.30 uur
Les 2 6 mei 11.30 uur
Les 3 13 mei 11.30 uur
Les 4 20 mei 11.30 uur