Hierkomen

Cursus Hierkomen

 

Een hond die komt wanneer hij geroepen wordt, dat is het streven van vele eigenaren. Dit blijkt in de praktijk toch dikwijls een lastig onderdeel van de gehoorzaamheid. Een vaak gehoorde klacht is dat de hond alleen komt als er niets leukers te doen is, of dat hij pas komt wanneer hij uitgespeeld of uit gesnuffeld is.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Tijdens de cursus ‘Hierkomen’ bouwen we het hier komen opnieuw op. We leren de hond een nieuw signaal aan en begeleiden u in hoe u dit signaal kracht kunt geven. De focus van de hond wordt verlegd: minder focus op de omgeving, en meer focus op de geleider. We onder meer aan de slag met het optimaliseren van uw lichaamstaal, uw timing en de aard van uw beloningen. Daarmee intensiveren we de interactie tussen u en uw hond met als gevolg een gemakkelijkere hier komer. We oefenen op verschillende locaties in (de buurt van) Katwijk, dit kan zijn in een bos, een parkeerterrein, op straat, kortom de echte praktijk.

Voor wie?

Voor de cursus ‘Hierkomen’ is het volgen van de basiscursus vereist. Bovendien dienen de honden sociaal op soortgenoten te reageren.

Wat kost het?

6 lessen van 50 minuten. € 97,50

Startdatum donderdag 24 oktober 11.00 uur
Les Datum
les1 24 oktober
Les 2 31 oktober
Les 3 7 november
Les 4 14 november
Les 5 28 november
Les 6 5 december
Startdatum woensdag 15 januari 9.30 uur
Les Datum
les1 15 januari
Les 2 22 januari
Les 3 29 januari
Les 4 5 februari
Les 5 12 februari
Les 6 19 februari

 

Privéles

Uw vraag is het uitgangspunt

LEES MEER