Hierkomen

Cursus Hierkomen

 

Een hond die komt wanneer hij geroepen wordt, dat is het streven van vele eigenaren. Dit blijkt in de praktijk toch dikwijls een lastig onderdeel van de gehoorzaamheid. Een vaak gehoorde klacht is dat de hond alleen komt als er niets leukers te doen is, of dat hij pas komt wanneer hij uitgespeeld of uit gesnuffeld is.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Tijdens de cursus ‘Hierkomen’ bouwen we het hier komen opnieuw op. We leren de hond een nieuw signaal aan en begeleiden u in hoe u dit signaal kracht kunt geven. De focus van de hond wordt verlegd: minder focus op de omgeving, en meer focus op de geleider. We gaan onder meer aan de slag met het optimaliseren van uw lichaamstaal, uw timing en de aard van uw beloningen. Daarmee intensiveren we de interactie tussen u en uw hond met als gevolg een gemakkelijkere hier komer. We oefenen op verschillende locaties in (de buurt van) Katwijk, dit kan zijn in een bos, een losloopgebied, op het strand, kortom de echte praktijk.

Voor wie?

Voor de cursus ‘Hierkomen’ is het volgen van de basiscursus (of gelijkwaardig niveau) vereist. Bovendien dienen de honden sociaal op soortgenoten te reageren.

Wat kost het?

 4 lessen van 50 minuten. € 65,00

Startdatum donderdag 2 september 2021 18.30 uur
Les Datum Tijd
Les1 2 september 18.30 uur
Les 2 9 september 18.30 uur
Les 3 16 september 18.30 uur
Les 4 23 september 18.30 uur

 

Startdatum zaterdag 27 november 14.30 uur
Les Datum Tijd
Les 1 27 november 14.30 uur
Les 2 4 december 14.30 uur
Les 3 11 december 14.30 uur
Les 4 18 december 14.30 uur

 

Privéles

Uw vraag is het uitgangspunt

LEES MEER

Huisdierenverzekering? Zeker het overwegen waard!

We krijgen vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Is een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond of kat zinvol? Kun je niet beter gaan sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen die we graag beantwoorden.

Kun je zonder zorgen een onverwachte uitgave van zo’n € 1.500,- betalen? Dan is het misschien niet nodig om een verzekering af te sluiten. Maar dat is niet voor iedereen altijd mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet je als eigenaar van je lieve hond of kat, dat je goed voorbereid bent op onverwachte medische kosten. Een prettige zekerheid. Voor jou en voor jouw huisdier.

Extra voordeel!

Je krijgt als onze klant eenmalig € 10,- retour. Daarvoor sluit je een huisdierenverzekering af bij OHRA. Ga daarna naar www.ohra.nl/huisdieren-actie. Vul hier je gegevens in en vermeld onze naam in het formulier. OHRA maakt daarna eenmalig € 10,- aan je over.