https://martingaushondenschoolkatwijk.nl/wp-admin/admin.php?page=pronamic_ideal

Workshops en Lezingen

​Benieuwd naar verschillende hondensporten en –activiteiten? Martin Gaus Hondenschool Katwijk organiseert regelmatig workshops en lezingen om jou hiermee kennis te laten maken. En als de eenmalige workshop goed bevalt, kun je jezelf en je hond inschrijven voor een cursus!

Bekijk de pagina’s van de workshops en lezingen die jouw aandacht trekken om te zien wanneer deze plaatsvinden.

Huisdierenverzekering

Zeker het overwegen waard!

Mariëlla krijgt vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Moet je een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond of kat? Kun je niet beter sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen waar ze je graag mee helpt!

Als je zonder zorgen een onverwachte uitgave van zo’n € 1.500 kunt betalen, is het niet per se nodig om een verzekering af te sluiten. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wanneer je een huisdierenverzekering afsluit, weet je als eigenaar zeker dat je goed voorbereid bent op onverwachte medische kosten voor je hond of kat. Een prettige zekerheid, voor jou én jouw huisdier.

Voordeel bij OHRA

Ben je klant bij Martin Gaus Hondenschool Katwijk en sluit je een huisdierenverzekering af bij OHRA? Dan ontvang je eenmalig € 10 retour. Ga naar de huisdierenactie op de website van OHRA, vul je gegevens in en vermeld de hondenschool in het formulier.