https://martingaushondenschoolkatwijk.nl/wp-admin/admin.php?page=pronamic_ideal

Hoopers

Een relatief nieuwe hondensport in Nederland: hoopers. Bij deze sport legt de hond een parcours af met hoopers, tunnels, hekjes en tonnen. De begeleider blijft binnen een vak of achter een lijn in het parcours vanaf waar hij de hond stuurt. De hond staat constant met hem in verbinding, maar moet wel zelfstandig het parcours afleggen. Een mooie uitdaging voor eigenaar én hond!

Hoe is de cursus opgebouwd?

We starten met het aanleren van de verschillende onderdelen van het parcours. Vervolgens gaat jouw hond aan de slag met verschillende combinaties van de onderdelen. Door het lopen van logische lijnen leert jouw hond wat de bedoeling is.

De moeilijkheidsgraad bouwt op gedurende de lessen, aangeboden op het niveau van iedere individuele hond.

Voor wie?

Hoopers is geschikt voor iedere hond, jong en oud. Ook voor honden met een fysieke beperking. De hond hoeft tijdens de cursus namelijk geen scherpe wendingen of sprongen te maken. Wel moet de hond in staat zijn om zonder lijn te werken, dus een vooropleiding van basiscursus en tenminste vervolg 1 (of vergelijkbaar niveau) is noodzakelijk.

Kosten

We werken met een strippenkaart systeem: je kan je inschrijven voor 6, 8 of 12 lessen van 50 minuten. Voor 6 lessen van 50 minuten betaal je € 108,-, voor 8 lessen € 140,- en voor 12 lessen € 204,-. De lessen hoeven elkaar niet op te volgen, maar worden in overleg ingepland.

 

Maandag 6 november om 20.30 gaan de lessen weer starten

 

Les Dag Datum Tijd
1
2
3
4
5
6
7
8