Vervolg II

 

Vervolg II

Heeft u de smaak te pakken en wilt u na de Vervolg 1 graag nog verder trainen om gedrag verder te perfectioneren en meer oefeningen aan te leren? Dan kunt u doorstromen naar de Vervolg 2.

In de Vervolg 2 cursus worden de oefeningen zo mogelijk steeds meer los van de lijn getraind. Oefeningen uit de Vervolg 1 worden gecombineerd en moeilijker gemaakt. De afleidingen worden opgevoerd en prikkels worden toegevoegd. Afhankelijk van de mogelijkheden van de honden in de groep en van dat wat ze nog lastig vinden, werken we met afleidingen als andere honden, mensen, ballen, fietsen en wat maar ook. Ook voegen we oefeningen toe die de band tussen hond en eigenaar versterken en die gewoon leuk zijn om te doen!

Hoe is de cursus opgebouwd?

In 8 praktijklessen waarbij we iedere les beginnen met het verzwaren van de al aangeleerde gehoorzaamheidsoefeningen gaan we daarnaast ook aan de slag met leuke andere oefeningen.

Voor wie?

Voor iedereen die de Vervolg I cursus heeft afgerond.

Wat kost het?

Acht lessen van 50 minuten: € 117,50

Startdatum vrijdag 4 september 19.00 uur
Les Datum
les1 4 september
Les 2 11 september
Les 3 25 september
Les 4 2 oktober
Les 5 9 oktober
Les 6 16 oktober
Les 7 23 oktober
Les 8 30 oktober

 

Startdatum donderdag 15 oktober ochtend 11.00 uur of avond 20.00 uur
Les Datum
les1 15 oktober
Les 2 22 oktober
Les 3 29 oktober
Les 4 5 november
Les 5 12 november
Les 6 19 november
Les 7 26 november
Les 8 3 december

 

Privéles

Uw vraag is het uitgangspunt

LEES MEER

Huisdierenverzekering? Zeker het overwegen waard!

We krijgen vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Is een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond of kat zinvol? Kun je niet beter gaan sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen die we graag beantwoorden.

Kun je zonder zorgen een onverwachte uitgave van zo’n € 1.500,- betalen? Dan is het misschien niet nodig om een verzekering af te sluiten. Maar dat is niet voor iedereen altijd mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet je als eigenaar van je lieve hond of kat, dat je goed voorbereid bent op onverwachte medische kosten. Een prettige zekerheid. Voor jou en voor jouw huisdier.

Extra voordeel!

Je krijgt als onze klant eenmalig € 10,- retour. Daarvoor sluit je een huisdierenverzekering af bij OHRA. Ga daarna naar www.ohra.nl/huisdieren-actie. Vul hier je gegevens in en vermeld onze naam in het formulier. OHRA maakt daarna eenmalig € 10,- aan je over.