Contact

Trainingslocatie:

Katwijkerbroek 8c
2223 XP Katwijk

Correspondentie:

Martin Gaus Hondenschool Katwijk
Katwijkerbroek 8c
2223 XP Katwijk

 Telefoon: 06-833 19 234

Martin Gaus Hondenschool Katwijk

IBAN: NL75 INGB 0006 6716 88 t.n.v. Gwenna Mw S. Frijde-Scharroo

Martin Gaus Hondenschool Katwijk staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 73982652 en bij de Belastingdient met BTW-nummer: NL002046576B25

Nieuwsbrief

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huisdierenverzekering? Zeker het overwegen waard!

We krijgen vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Is een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond of kat zinvol? Kun je niet beter gaan sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen die we graag beantwoorden.

Kun je zonder zorgen een onverwachte uitgave van zo’n € 1.500,- betalen? Dan is het misschien niet nodig om een verzekering af te sluiten. Maar dat is niet voor iedereen altijd mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet je als eigenaar van je lieve hond of kat, dat je goed voorbereid bent op onverwachte medische kosten. Een prettige zekerheid. Voor jou en voor jouw huisdier.

Extra voordeel!

Je krijgt als onze klant eenmalig € 10,- retour. Daarvoor sluit je een huisdierenverzekering af bij OHRA. Ga daarna naar www.ohra.nl/huisdieren-actie. Vul hier je gegevens in en vermeld onze naam in het formulier. OHRA maakt daarna eenmalig € 10,- aan je over.