https://martingaushondenschoolkatwijk.nl/wp-admin/admin.php?page=pronamic_ideal

Contact

Trainingslocatie:

Katwijkerbroek 8c
2223 XP Katwijk

Correspondentie:

Martin Gaus Hondenschool Katwijk
Katwijkerbroek 8c
2223 XP Katwijk

Telefoon: 06-833 19 234
E-mail: info@martingauskatwijk.nl

Martin Gaus Hondenschool Katwijk

IBAN: NL50 INGB 0774 0673 65 t.n.v. Martin Gaus Hondenschool Katwijk

Martin Gaus Hondenschool Katwijk staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 27136526 en bij de Belastingdienst met BTW-nummer: NL002038726B59

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Huisdierenverzekering

Zeker het overwegen waard!

Mariëlla krijgt vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Moet je een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond of kat? Kun je niet beter sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen waar ze je graag mee helpt!

Als je zonder zorgen een onverwachte uitgave van zo’n € 1.500 kunt betalen, is het niet per se nodig om een verzekering af te sluiten. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wanneer je een huisdierenverzekering afsluit, weet je als eigenaar zeker dat je goed voorbereid bent op onverwachte medische kosten voor je hond of kat. Een prettige zekerheid, voor jou én jouw huisdier.

Voordeel bij OHRA

Ben je klant bij Martin Gaus Hondenschool Katwijk en sluit je een huisdierenverzekering af bij OHRA? Dan ontvang je eenmalig € 10 retour. Ga naar de huisdierenactie op de website van OHRA, vul je gegevens in en vermeld de hondenschool in het formulier.