https://martingaushondenschoolkatwijk.nl/wp-admin/admin.php?page=pronamic_ideal

Leuk dat je deel wilt nemen aan een cursus of workshop! Via onderstaand formulier schrijf je jezelf en jouw hond in voor jouw cursus of workshop.

  1. Kies jouw cursus of workshop
  2. Kies de gewenste instroomdatum
  3. Vul je gegevens in en die van jouw hond
  4. Betaal eenvoudig via iDeal

Zodra je betaling succesvol is verwerkt, plaatsen wij je op de deelnemerslijst. Je ontvangt van ons altijd een bevestiging van inschrijving per e-mail.

Huisdierenverzekering

Zeker het overwegen waard!

Mariëlla krijgt vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Moet je een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond of kat? Kun je niet beter sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen waar ze je graag mee helpt!

Als je zonder zorgen een onverwachte uitgave van zo’n € 1.500 kunt betalen, is het niet per se nodig om een verzekering af te sluiten. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wanneer je een huisdierenverzekering afsluit, weet je als eigenaar zeker dat je goed voorbereid bent op onverwachte medische kosten voor je hond of kat. Een prettige zekerheid, voor jou én jouw huisdier.

Voordeel bij OHRA

Ben je klant bij Martin Gaus Hondenschool Katwijk en sluit je een huisdierenverzekering af bij OHRA? Dan ontvang je eenmalig € 10 retour. Ga naar de huisdierenactie op de website van OHRA, vul je gegevens in en vermeld de hondenschool in het formulier.