https://martingaushondenschoolkatwijk.nl/wp-admin/admin.php?page=pronamic_ideal
 

Samenwerkingen

Als wij aanvragen krijgen waarvan wij denken dat die moeten worden doorgestuurd voor gedragstherapie, dan schakelt Martin Gaus Hondenschool Katwijk deskundige partners in. Zo is jouw hond altijd in goede handen. Maak kennis met ons team op onze pagina over de hondenschool.

De hondenschool vertelt je meer over onze partners en samenwerkingen.

Detectielessen van Mariëlla van Eijk

Martin Gaus hondenschool Katwijk werkt al jaren samen met Mariella van Eijk. Zij is de eigenaar van de webshop www.viervoeterplaza.nl waarvan een selectie aan hondenartikelen ook verkocht wordt in het winkeltje wat we op de hondenschool hebben. Artikelen die in de webshop besteld zijn kunnen ook altijd opgehaald worden in Katwijk. Hieronder stelt zij zich voor:

“Mijn naam is Mariëlla van Eijk en ik werk al een aantal jaren met veel plezier als zzp’er op de Martin Gaus Hondenschool in Zoetermeer en Katwijk. Op de Martin Gaus hondenschool in Zoetermeer geef ik ook allerlei trainingen als instructeur. Daarnaast heb ik ook mijn eigen hondenschool. Naast de opleiding Kynologisch instructeur heb ik ook de opleiding instructeur detectie en hondenmasseur gevolgd. Het is prachtig om te zien hoe de hond na een aantal sessies heerlijk ontspannen kan genieten van de massage. Bij de Nederlandse speur- en Detectiebond ben ik ook keurmeester (examinator).Het up-to-date houden van alle kennis doe ik door regelmatig verplichte bijscholingen te volgen”

Vanaf februari gaat Mariëlla de Martin Gaus Hondenschool Katwijk overnemen en zullen de detectiecursussen ook op deze website geplaatst worden. Dit gaat ook voor de cursisten een prachtige uitbreiding van ons aanbod bieden!

“De opleiding tot detectie instructeur heb ik gevolgd bij de Nederlandse Detectie Bond. Detectie is niet alleen ontzettend leuk om aan te leren maar het versterkt ook de band tussen hond en eigenaar. Vooral drukke en onzekere honden zie je in veel gevallen veranderen in een hond met veel meer zelfvertrouwen en aandacht voor de eigenaar”

Op de website van Mariëlla www.dogsandjoy.nl vind je meer informatie over de detectiecursus en daar kan je je ook inschrijven.