https://martingaushondenschoolkatwijk.nl/wp-admin/admin.php?page=pronamic_ideal
 

Samenwerkingen

Voor sommige privélessen of bijvoorbeeld aanvragen voor gedragstherapie, schakelt Martin Gaus Hondenschool Katwijk deskundige partners in. Zo is jouw hond altijd in goede handen. Ook wanneer Sylvia druk is met andere cursisten. Maak kennis met Sylvia op onze pagina over de hondenschool.

De hondenschool vertelt je meer over onze partners en samenwerkingen.

Detectielessen van Mariëlla van Eijk

Martin Gaus hondenschool Katwijk werkt al jaren samen met Mariella van Eijk, zij is de eigenaar van de webshop www.viervoeterplaza.nl waarvan een selectie aan hondenartikelen ook verkocht wordt in het winkeltje wat we op de hondenschool hebben. Artikelen die in de webshop besteld zijn kunnen ook altijd opgehaald worden in Katwijk. Hieronder stelt zij zich voor:

“Mijn naam is Mariëlla van Eijk en ik werk al een aantal jaren met veel plezier als zzp’er op de Martin Gaus Hondenschool in Zoetermeer en Katwijk. Op de Martin Gaus hondenschool in Zoetermeer geef ik ook allerlei trainingen als instructeur. Naast de opleiding Kynologisch instructeur heb ik ook de opleiding tot hondenmasseur gevolgd. Het is prachtig om te zien hoe de hond na een aantal sessies heerlijk ontspannen kan genieten van de massage. Het up-to-date houden van alle kennis doe ik door regelmatig bijscholingen te volgen”

Vanaf januari gaat Mariëlla ook de cursus detectie geven in Katwijk, deze extra dimensie in onze samenwerking gaat ook voor de cursisten een prachtige uitbreiding van ons aanbod bieden!

“De opleiding tot detectie instructeur heb ik gevolgd bij de Nederlandse Detectie Bond. Detectie is niet alleen ontzettend leuk om aan te leren maar het versterkt ook de band tussen hond en eigenaar. Vooral drukke en onzekere honden zie je in veel gevallen veranderen in een hond met veel meer zelfvertrouwen en aandacht voor de eigenaar”

Op de website van Mariëlla www.dogsandjoy.nl vind je meer informatie over de detectiecursus en daar kan je je ook inschrijven.

Privélessen van Kaat Reenalda

Martin Gaus Hondenschool Katwijk werkt nauw samen met hondentrainer Kaat Reenalda. Ze stelt zich hieronder aan je voor.

“Hoi, mijn naam is Kaat Reenalda en ik verzorg privélessen voor Martin Gaus Hondenschool Katwijk. Ik kom dus bij de mensen thuis en heb mijn eigen onderneming: DogFlow!”

“De beste leerschool voor mijzelf is het trainen van mijn 2 honden: een lieve Golden Retriever (Flow) van 9 en een dappere, kleine ruwharige teckel (Pleun) van 1. Naast het lesgeven voed ik ook mijn 4 kinderen op die inmiddels de puberteit hebben bereikt. Ja, echt, honden trainen en kinderen opvoeden hebben heel veel overeenkomsten.”

Kaat Reenalda Honden Flow en Pleun 

Kaat heeft, naast verschillende seminars een stages, twee erkende kynologische instructeur-opleidingen gevolgd en afgerond. De Martin Gaus-opleiding in 2012 en de opleiding van Annorlunda in 2020. Ook heeft ze al vele jaren trainingservaring en is Kaat echt een deskundige hondentrainer. Ze houdt zich al vier jaar bezig met groepslessen (zowel theorie als praktijk) puppycursus, basiscursus, vervolgopleiding 1 en 2. Sinds twee jaar staan ook privélessen op haar portfolio.

“Privélessen bevallen mij zeer goed: les op maat in een voor de hond en baas vertrouwde setting bereikt veel.”

Kosten privélessen

Kaat hanteert haar eigen tarieven. Eén privéles (60 minuten) kost € 55 en een pakket van vier lessen kost € 180. Zowel voor puppylessen als de basiscursus ben je bij Kaat aan het goede adres voor privélessen.

“Bij de puppylessen gaat het vooral om vertrouwen, je hond leren kennen en leren hoe honden leren. Aan bod komen onder andere het gedrag van honden algemeen, ongewenst gedrag en bijvoorbeeld het begeleiden van kind en hond. In de basiscursus bouwen we dit uit met concrete commando’s: zit, zit-wacht, af, af-blijf, hier komen, samen wandelen (dus niet trekken), plaats, plaats-blijven, hersenwerkjes én oefeningen die belangrijk zijn voor jou als baas. Uiteraard kunnen we ook één commando trainen in één les, mocht dat aansluiten bij jouw wensen.”

“Vanuit de privélessen is het goed mogelijk om door te stromen naar de vervolglessen van Sylvia bij Martin Gaus Hondenschool Katwijk. Mocht je ook theorie online willen volgen, dan is dat ook mogelijk bij de hondenschool. Dit is een goede combinatie met privélessen.”

Interesse? Neem contact op met Kaat Reenalda via 06-50441025.