https://martingaushondenschoolkatwijk.nl/wp-admin/admin.php?page=pronamic_ideal

Onze laatste nieuwtjes

 

 

Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk uitgereikt!

Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk uitgereikt!

Op 7 juli is het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk uitgereikt Martin Gaus hondenschool Katwijk. Het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk maakt de kwaliteit van dierprofessionals zichtbaar en beter vindbaar voor het publiek. In goede handen Als eigenaar wil je zeker...

Lees meer
Basiscursus in de ochtend en de avond mogelijk!

Basiscursus in de ochtend en de avond mogelijk!

Bij Martin Gaus Hondenschool Katwijk heeft u de mogelijkheid om in te schrijven voor de ochtend- of de avondgroep van de basiscursus. Het is ook mogelijk om te wisselen tussen beide groepen, bv voor mensen die onregelmatig werken. Neem bij vragen gerust even contact...

Lees meer

Huisdierenverzekering

Zeker het overwegen waard!

Mariëlla krijgt vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Moet je een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond of kat? Kun je niet beter sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen waar ze je graag mee helpt!

Als je zonder zorgen een onverwachte uitgave van zo’n € 1.500 kunt betalen, is het niet per se nodig om een verzekering af te sluiten. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wanneer je een huisdierenverzekering afsluit, weet je als eigenaar zeker dat je goed voorbereid bent op onverwachte medische kosten voor je hond of kat. Een prettige zekerheid, voor jou én jouw huisdier.

Voordeel bij OHRA

Ben je klant bij Martin Gaus Hondenschool Katwijk en sluit je een huisdierenverzekering af bij OHRA? Dan ontvang je eenmalig € 10 retour. Ga naar de huisdierenactie op de website van OHRA, vul je gegevens in en vermeld de hondenschool in het formulier.