https://martingaushondenschoolkatwijk.nl/wp-admin/admin.php?page=pronamic_ideal

Op 7 juli is het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk uitgereikt Martin Gaus hondenschool Katwijk. Het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk maakt de kwaliteit van dierprofessionals zichtbaar en beter vindbaar voor het publiek.

In goede handen

Als eigenaar wil je zeker weten dat je dier bij een professional in goede handen is. Vanuit die gedachte heeft Martin Gaus hondenschool Katwijk zich aangesloten bij het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk. Door het dragen van het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk wordt de kwaliteit en professionaliteit van haar bedrijf benadrukt.

Strikte regels

Keurmerkdragers worden gehouden aan strikte regels. Alle professionals worden vooraf getoetst op gebieden als dierenwelzijn, kennis, vaardigheden, werkmethodes en de bedrijfsorganisatie. Ook moet worden voldaan aan nascholings-eisen. Hier wordt jaarlijks op gecontroleerd. Het aantal aanmeldingen voor het dragen van het keurmerk loopt inmiddels in hoog tempo op.

Leerbedrijf

Dragers van het keurmerk fungeren ook als leerbedrijf voor dierprofessionals in opleiding. Binnen alle disciplines in de huisdieren branche kan het keurmerk gedragen worden. Dierprofessionals die werken met honden, katten, konijnen, paarden, erfdieren of reptielen kunnen zich aanmelden voor het keurmerkplatform via info@martingauskeurmerk.nl