https://martingaushondenschoolkatwijk.nl/wp-admin/admin.php?page=pronamic_ideal

Inschrijven

Inschrijving afgebroken

Helaas, je inschrijving is niet voltooid. Hieronder kan je het nogmaals proberen. Heb je vragen? Neemt dan contact met mij op.

Via onderstaand formulier kan je jezelf en je hond inschrijven voor één van de cursussen en workshops.

  1. Kies je cursus of workshop
  2. Kies de gewenste instroomdatum
  3. Vul je gegevens in en die van je hond
  4. Betaal eenvoudig via iDeal

Zodra je betaling succesvol is verwerkt, sta je op de deelnemerslijst. Je ontvangt altijd een bevestiging van inschrijving per email, dit kan een paar dagen duren.

Huisdierenverzekering

Zeker het overwegen waard!

Mariëlla krijgt vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Moet je een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond of kat? Kun je niet beter sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen waar ze je graag mee helpt!

Als je zonder zorgen een onverwachte uitgave van zo’n € 1.500 kunt betalen, is het niet per se nodig om een verzekering af te sluiten. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wanneer je een huisdierenverzekering afsluit, weet je als eigenaar zeker dat je goed voorbereid bent op onverwachte medische kosten voor je hond of kat. Een prettige zekerheid, voor jou én jouw huisdier.

Voordeel bij OHRA

Ben je klant bij Martin Gaus Hondenschool Katwijk en sluit je een huisdierenverzekering af bij OHRA? Dan ontvang je eenmalig € 10 retour. Ga naar de huisdierenactie op de website van OHRA, vul je gegevens in en vermeld de hondenschool in het formulier.