Lezing Emoties bij honden - herkenbaar in de praktijk

Lezing Emoties bij honden – herkenbaar in de praktijk

 

Als hondeigenaar weet u natuurlijk al lang dat honden ook emoties hebben. U kunt immers als geen ander zien of uw hond blij, bang of zelfs jaloers is. Toch is het pas 20 jaar geleden dat wetenschapper Jaak Panksepp eindelijk erkenning kreeg voor zijn onderzoek naar emoties bij dieren.

Uit zijn onderzoeken is gebleken dat er inderdaad overeenkomsten zijn tussen de emoties van mensen en dieren. Maar zijn er eigenlijk ook verschillen? Wat heeft snuffelen bijvoorbeeld met emoties te maken? Waarom zijn vrouwen in de regel meer zorgzaam dan mannen en hoe zit dat bij honden? Worden honden wel eens verliefd en rouwen zij ook bij het verlies van een dierbare?

Deze en andere vragen zullen door gedragstherapeut Edgar van de Kamp worden beantwoord tijdens een ca. 2 uur durende lezing over de 7 emotionele systemen van Jaak Panksepp. Aan de hand van ondersteunend beeldmateriaal, creatieve voorbeelden en een vleugje humor weet Edgar de stof op een begrijpelijke manier naar de praktijk te vertalen. Na het volgen van deze lezing zult u uw hond nog beter begrijpen! 

Kosten

€ 22,50 per persoon voor een lezing van ca. 2 uur

Datum Lezing Emoties bij honden - herkenbaar in de praktijk NIEUWE DATA!

Zaterdag 27 juni 13.30 – 15.30 uur

Vrijdag 18 september 19.30 uur

 

 

Privéles

Uw vraag is het uitgangspunt

LEES MEER

Huisdierenverzekering? Zeker het overwegen waard!

We krijgen vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Is een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond of kat zinvol? Kun je niet beter gaan sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen die we graag beantwoorden.

Kun je zonder zorgen een onverwachte uitgave van zo’n € 1.500,- betalen? Dan is het misschien niet nodig om een verzekering af te sluiten. Maar dat is niet voor iedereen altijd mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet je als eigenaar van je lieve hond of kat, dat je goed voorbereid bent op onverwachte medische kosten. Een prettige zekerheid. Voor jou en voor jouw huisdier.

Extra voordeel!

Je krijgt als onze klant eenmalig € 10,- retour. Daarvoor sluit je een huisdierenverzekering af bij OHRA. Ga daarna naar www.ohra.nl/huisdieren-actie. Vul hier je gegevens in en vermeld onze naam in het formulier. OHRA maakt daarna eenmalig € 10,- aan je over.