Workshop Dogfrisbee

Dogfrisbee

Bij dogfrisbee draait het om de samenwerking tussen baas en hond. Daarom is dit een goede sport om de band tussen baas en hond positief te beïnvloeden. 

Als baas ben je bezig de  frisbee dusdanig te gooien dat de hond in staat is hem uit de lucht te vangen. Daarnaast is de hond met een spel bezig waarin hij wordt beloond door de frisbee te kunnen vangen!

Dit lijkt heel eenvoudig maar als je dit op een verantwoorde manier wilt doen is enige kennis handig.

Tijdens de workshop leer je rekening te houden met verantwoord gooien van de frisbee zodat de hond hem kan vangen, je krijgt inzicht in de aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Tevens krijg je tips om  “samen frisbeen” op te bouwen.

Omdat niet iedere frisbee geschikt is om met de hond mee aan de slag te gaan krijg je een speciale hondenfrisbee mee naar huis om verder te kunnen oefenen.

Wil je een keer op een andere manier actief bezig zijn met je hond kom dan naar de workshop Dogfrisbee!! 

De instructeur is Ingrid Schouten

 Nu ook een vervolg workshop dogfrisbee!

Voor degenen die mee hebben gedaan met de beginners workshop organiseren we een vervolg. Dit gaan we doen op de buitenlocatie van Ingrid Schouten in Voorschoten. Tijdens deze workshop kunnen de aangeleerde technieken worden geoefend op een ondergrond die geschikt voor dogfrisbee en worden er weer nieuwe vaardigheden aangeleerd. 

Voor wie?

De cursus is geschikt voor honden vanaf minimaal 1,5 jaar en met een goede fysieke gezondheid

 

Wat kost het?

  • Kosten € 35,- voor een workshop van ongeveer 2 uur.
Nog geen nieuwe datum bekend

Privéles

Uw vraag is het uitgangspunt

LEES MEER

Huisdierenverzekering? Zeker het overwegen waard!

We krijgen vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Is een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond of kat zinvol? Kun je niet beter gaan sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen die we graag beantwoorden.

Kun je zonder zorgen een onverwachte uitgave van zo’n € 1.500,- betalen? Dan is het misschien niet nodig om een verzekering af te sluiten. Maar dat is niet voor iedereen altijd mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet je als eigenaar van je lieve hond of kat, dat je goed voorbereid bent op onverwachte medische kosten. Een prettige zekerheid. Voor jou en voor jouw huisdier.

Extra voordeel!

Je krijgt als onze klant eenmalig € 10,- retour. Daarvoor sluit je een huisdierenverzekering af bij OHRA. Ga daarna naar www.ohra.nl/huisdieren-actie. Vul hier je gegevens in en vermeld onze naam in het formulier. OHRA maakt daarna eenmalig € 10,- aan je over.