Puppycursus

Puppycursus

“Een goede start is het halve werk”

Update 12 mei 2020:

We mogen weer in groepen les gaan geven! De informatie op deze pagina wordt zo snel mogelijk aangepast. U kunt zich wel al inschrijven voor de puppy cursus.

We zijn bereikbaar per telefoon (laat even een berichtje achter op de voicemail) of via Whatsapp: 06-833 19 234 of per mail: info@martingauskatwijk.nl of vul het contactformulier in bij ‘over ons’.

Als een jonge pup bij u in huis komt is deze meestal een week of 8 a 9 oud. Hij bevindt zich dan in een ontzettend belangrijke fase van zijn leven: de socialisatieperiode. Op dit moment is alles erop gericht om te leren hoe de wereld om hem heen in elkaar zit. Wat daarin bedreigingen zijn en wat er gewoon bij het leven hoort. In deze periode wordt een belangrijke basis voor zijn verdere leven gelegd.

Daarom starten wij met een speciale op jonge pups aangepaste Puppysocialisatiecursus. U kunt meteen  instromen zodat u en uw pup ook in deze vroege periode direct de juiste begeleiding krijgen.

Op speelse manier gaat u in 4 lessen aan de slag met o.a. de eerste gehoorzaamheidsoefeningen, samenwerking, spelen, socialisatie en zelfbeheersing.

Hoe is de cursus opgebouwd?

U kunt iedere week instromen met uw pup, er is in principe geen wachtlijst! Omdat we op dit moment slechts 1 cursist tegelijk les mogen geven is het aan te raden om zo snel mogelijk in te schrijven! Ieder zaterdagmiddag om 12.30 uur is er een gezamenlijke les van ongeveer 1 uur met alle huidige cursisten via Zoom, waarin we een stukje theorie behandelen, we nieuwe oefeningen meegeven en waarin ruimte is voor vragen over allerlei onderwerpen wat betreft pups. Daarnaast maken we 2 individuele afspraken voor een privéles van een half uur op de hondenschool, deze lessen kunnen in overleg op diverse tijden en dagen gegeven worden.

Als u zich naast de puppycursus ook inschrijft voor de basiscursus dan bent u verzekerd van deelname aan de eerst mogelijke basiscursus.

Voor wie?

Voor pups van 7 tot 14 weken. Is uw hond bij inschrijving ouder dan 12 weken dan komt hij in aanmerking voor de basiscursus.

Wat kost het?

De kosten van de puppy socialisatiecursus bedragen € 55,–. Hierbij inbegrepen zijn 2 privé praktijklessen van 30 minuten en 2 gezamenlijke lessen via Zoom van circa een uur.

Daarnaast kunt u rekenen op ondersteuning tijdens deze eerste periode dat uw pup in huis is.

Wanneer?

U kunt de puppycursus via Zoom volgen zaterdagmiddag om 12.30 uur, de privé praktijklessen worden in overleg op diverse tijden gegeven.

Privéles

Uw vraag is het uitgangspunt

LEES MEER