Cursus Neuswerk

Bijna alle honden vinden het heerlijk om met hun neus te werken! In de cursus neuswerk gaan we kijken hoe goed hij dat kan. We leren de hond om te zoeken naar voertjes en naar zijn speeltjes. Ook gaan we de hond leren om te zoeken naar nieuwe geuren, waar hij anders niks mee zou doen. Wilt u dat uw hond tijdens een wandeling in het bos beter op u let? Leer hem dan dat er met u altijd wat spannends te beleven valt, door hem allerlei voorwerpen te laten zoeken. Hoe u dat aanpakt gaan we in deze cursus uitleggen. We gaan aan het werk met zoeken, sorteren en het lopen van een kort spoortje. Alles op een recreatief, laagdrempelige niveau, met als doel om heerlijk samen bezig te zijn.

De cursus is geschikt voor honden van alle leeftijden. Ook pups en oudere honden vinden het heerlijk om met hun neus te werken en zich daarna moe en voldaan in hun mand op te rollen.

Hoe is de cursus opgebouwd?

In 4 lessen variëren we met diverse manieren om de hond uit te dagen zijn neus te gebruiken. De oefeningen worden langzaam opgebouwd en zullen steeds verder worden uitgebreid.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedere hond vanaf circa twaalf weken oud. Een maximum leeftijd is er niet, een hond is nooit te oud om te leren! De hond hoeft geen andere cursussen gevolgd te hebben.

Wat kost het?

4 lessen van 50 minuten voor € 65,00

Woensdag 20 oktober 18.30 uur
Les Datum
les 1 woensdag 20 oktober
Les 2 woensdag 27 oktober
Les 3 woendag 3 november
Les 4 woensdag 10 november